Om oss

Skånesläp har försett Sverige med bilsläp i över 15 år. Under dessa år har vi vuxit snabbt, och är idag en av landets största leverantörer av bilsläp, tillbehör och reservdelar. Vi har även fått stor erfarenhet av de olika släp som finns på marknaden, och hur vi utifrån det på bästa sätt tillgodoser kundens behov. 

Vårt mål är att sälja rätt släp till just dig, så att det passar både behov och plånbok. Tack vare att vi säljer släpvagnar från flertalet återförsäljare kan vi erbjuda allt från 500kg obromsade, till större släp med totalvikt upp till 22 ton, samt semitrailers för BE- och CE-körkort. Från det enkla släpet för hemmafixaren, till större, kraftigt konstruerade släpvagnar för professionellt bruk.

Tack vare ett gott sammarbete med profilföretag kan vi leverera färdigprofilerade släpvagnar för företag och föreningar. Vi kan även erbjuda hjälp med finansieringen! 

 

Tidigare höll vi till både på Silvergatan 2 i Hörby, mitt i Skåne, och i Strömsnäsbruk i södra Småland. För att kunna fokusera verksamheten och erbjuda det bästa möjliga till våra kunder har vi nu valt att stänga i Strömsnäsbruk och fortsättningsvis bara utgå från Hörby. Självklart kommer vi som alltid att fortsätta erbjuda förmånliga frakter och leveranser till hela landet, och tackar för fortsatt förtroende från våra kunder. 

 

Har ni några frågor om oss eller våra produkter är ni varmt välkomna att kontakta oss för mer information!

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.